kreacja książki kulinarnej dla dzieci w wieku wczesnoszkolnym

pomysł na książkę kulinarną dla dzieci pojawił się kiedy po raz kolejny mój ośmioletni syn zapytał mnie czy może sam sobie przygotować coś na śniadanie i co by to mogło być. wtedy pomyślałam, dlaczego nie mamy takiej książki, która pomogłaby dzieciom w łatwy i ciekawy sposób poznać świat gotowania i zdrowego odżywiania się. postanowiłam znaleźć odpowiedź na pytanie jak mogłaby wyglądać książka kulinarna dla dzieci? jak ją zaprojektować? jakie aspekty uwzględnić przy projektowaniu? praca ta zostanie poświęcona właśnie tym pytaniom.

o projekcie:

praca dyplomowa została przygotowana pod kierunkiem prof. dr. hab. jacka joostberensa w roku akademickim 2014/2015.

dodatkowe informacje:
  • autor: veronika kovalchuk
  • promotor: prof. jacek joostberens
  • tytuł pracy: kreacja książki kulinarnej dla dzieci w wieku wczesnoszkolnym